Vice City: Multiplayer

Server Development => Scripting and Server Management => Script Showroom => Topic started by: rObInX on March 3rd, 2015, 03:04 PM

Title: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: rObInX on March 3rd, 2015, 03:04 PM
ADM Script
Version: 1.0

Creator/Developer: [VU_R]rObInX / Dany
Credits: sseebbyy, Fuzzie.

Features:
- Register/Login system.
- Auto-Spawn system
- LMS
- Team System
- Votekick
- Admin System
- Aliases
- Multibot Echo System
- Nitro Oxide System

Link: Mediafire(https://www.mediafire.com/?wro6joor8rwqb8b), Mega(https://mega.co.nz/#!QYAVVabI!nQra1NG9OysWmPH0Vjcmtu9dlS7xfqGwnG1nGqRKJnE)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: jayant on March 3rd, 2015, 04:41 PM
I was waiting for this...Downloading right now :)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Sebastian on March 3rd, 2015, 08:37 PM
Good to see you guys, moving to 0.4 :P
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: . on March 4th, 2015, 12:41 AM
I'm not sure I can really trust an executable file from unknown sources. Don't get me wrong but executable files shouldn't be shared like that. Actually they shouldn't be shared at all here. What if your computer was infected when you created that archive? Wouldn't my computer get infected too?

In this case there was nothing to worry(https://www.virustotal.com/en/file/953416d38f7b795de2d2735c56ee2a0b0d2ef31f4b3c4ef8d4eaf4d00ee44ebf/analysis/1425429800/) but what if?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Diego^ on March 4th, 2015, 12:48 AM
Server very good! ;)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: PsyChO_KiLLeR on March 4th, 2015, 06:54 AM
lol Its Good But Bugs of EMessage Change Them TO Just Message or else Script is best
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: . on March 4th, 2015, 06:56 AM
Quote from PsyChO_KiLLeR on March 4th, 2015, 06:54 AM
lol Its Good But Bugs of EMessage Change Them TO Just Message or else Script is best
(http://wiki.gamergate.me/images/9/9b/Does-not-compute.jpg)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: MacTavish on March 4th, 2015, 08:04 AM
Great work
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: rObInX on March 4th, 2015, 10:12 AM
Quote from S.L.C on March 4th, 2015, 12:41 AM
I'm not sure I can really trust an executable file from unknown sources. Don't get me wrong but executable files shouldn't be shared like that. Actually they shouldn't be shared at all here. What if your computer was infected when you created that archive? Wouldn't my computer get infected too?

In this case there was nothing to worry(https://www.virustotal.com/en/file/953416d38f7b795de2d2735c56ee2a0b0d2ef31f4b3c4ef8d4eaf4d00ee44ebf/analysis/1425429800/) but what if?
I'm well aware of that, but its a rar file not an exe.
I've followed this(http://vcmp.liberty-unleashed.co.uk/forum/index.php?topic=1663.0) while publishing this script.

Quote from PsyChO_KiLLeR on March 4th, 2015, 06:54 AM
lol Its Good But Bugs of EMessage Change Them TO Just Message or else Script is best
They both have different functions.


Thanks fellas.
Please feel free to report any bug or better method which can be implemented.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Honey on March 4th, 2015, 12:55 PM
Nice work ;)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Thijn on March 4th, 2015, 06:02 PM
Quote from rObInX on March 4th, 2015, 10:12 AM
Quote from S.L.C on March 4th, 2015, 12:41 AM
I'm not sure I can really trust an executable file from unknown sources. Don't get me wrong but executable files shouldn't be shared like that. Actually they shouldn't be shared at all here. What if your computer was infected when you created that archive? Wouldn't my computer get infected too?

In this case there was nothing to worry(https://www.virustotal.com/en/file/953416d38f7b795de2d2735c56ee2a0b0d2ef31f4b3c4ef8d4eaf4d00ee44ebf/analysis/1425429800/) but what if?
I'm well aware of that, but its a rar file not an exe.
I've followed this(http://vcmp.liberty-unleashed.co.uk/forum/index.php?topic=1663.0) while publishing this script.
S.L.C. pointed towards the fact you shipped the plugins and server itself with it. All you need to add in the zip is your script.
It makes the zip much smaller as well.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: rObInX on March 4th, 2015, 07:58 PM
Quote from Thijn on March 4th, 2015, 06:02 PM
Quote from rObInX on March 4th, 2015, 10:12 AM
Quote from S.L.C on March 4th, 2015, 12:41 AM
I'm not sure I can really trust an executable file from unknown sources. Don't get me wrong but executable files shouldn't be shared like that. Actually they shouldn't be shared at all here. What if your computer was infected when you created that archive? Wouldn't my computer get infected too?

In this case there was nothing to worry(https://www.virustotal.com/en/file/953416d38f7b795de2d2735c56ee2a0b0d2ef31f4b3c4ef8d4eaf4d00ee44ebf/analysis/1425429800/) but what if?
I'm well aware of that, but its a rar file not an exe.
I've followed this(http://vcmp.liberty-unleashed.co.uk/forum/index.php?topic=1663.0) while publishing this script.
S.L.C. pointed towards the fact you shipped the plugins and server itself with it. All you need to add in the zip is your script.
It makes the zip much smaller as well.
I just added the plugins, not the server.
Would prevent it in the future. Thanks for informing :D
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Fire_Head on March 9th, 2015, 06:19 PM
GooD Script :) :)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Goku on June 2nd, 2015, 06:00 AM
I like it ;) Keep it up!!!
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: asdsa on June 12th, 2015, 06:43 PM
I get this error.
---------------------------
server.exe - Entry Point Not Found
---------------------------
The procedure entry point InitializeConditionVariable could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.
---------------------------
OK   
---------------------------
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: MacTavish on June 12th, 2015, 06:55 PM
Quote from Omair on June 12th, 2015, 06:43 PM
I get this error.
---------------------------
server.exe - Entry Point Not Found
---------------------------
The procedure entry point InitializeConditionVariable could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.
---------------------------
OK   
---------------------------
Which OS and ServicePack are you using?

If you are using Xp Sp2 then try my suggestion that i posted Here(http://forum.vc-mp.org/?topic=761.0)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Stormeus on June 12th, 2015, 06:57 PM
Quote from Omair on June 12th, 2015, 06:43 PM
I get this error.
---------------------------
server.exe - Entry Point Not Found
---------------------------
The procedure entry point InitializeConditionVariable could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.
---------------------------
OK   
---------------------------
Try redownloading the latest server. Seems you're on XP and something was compiled for Vista and higher.

Speaking of which, you should upgrade to at least Vista or 7 if this is the case.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: asdsa on June 12th, 2015, 07:10 PM
I'm using windows XP Service pack 3.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: luchgox on December 5th, 2015, 09:45 PM
Can i use this script on my server?
And please tell me how to set admin.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Cool on December 6th, 2015, 02:03 PM
Nice bump
from database goto accounts table in database and change your level to 5 or any you want
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: luchgox on December 6th, 2015, 04:13 PM
(https://lh3.googleusercontent.com/pycEficY0AW8Fv19Q5uYNcZO5sKv96yliI6oOGYeif7kd8NKKtiL5H81YnvUZazUHIc49HFVE2U-W5DNkfpuGlqossUJXluSXth6zt9i8suhKE0VicqZzmae-ZBOZP5QCIjMohsr6V5f4D0OG_95_jHl6u7LReAf_h7W7MgREVlhADTVXebUQqSt2X_mfjMo-gak66-K0Aiq6w3PxZFcCXf-a0KUBWeZvg8lAMqSNRnV-sTEQGLGf20tTG-di4KyZJbl5nkoF46dbwOWLQyLj23xRBPdIDmaFMGv0L7prvCjxHZi8IGyETMnKYVGP0Kdbo_Ksp_e1IEXH13v6sl86hVvpgaP7coW2UNfdngDeCgNO8OhkM-Gx7LBMcjzvPXjmdXUAPdlch1A4Hef7bH9RyEbHbbRKxQF1dzP5HheAwD6jblRp7sliHzmIzM3LSVTHh0UCU10nzuy9pHT1hA2oSiOEmSw2Uawc-n7Y8zVMzrMZXem0q9y69yWfjIFhnGBs1Sj_HAUzuH5Hm2hKyovpDMnIyjNCB6geto8f_siZg=w640-h480-no)


there was 3 players in my server and i use command /admin its showing all players admin like this Admins online ;3
Its not showing admins name and there are no cmds  for admin what i do to for make that work?
 And how to remove this logo ? you can see logo in pic
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: jayant on December 6th, 2015, 04:43 PM
In your server files,goto store->sprite.Search for this logo and remove a code from your script.

The admin cmd must be there in any file..Search it and post here.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: luchgox on December 6th, 2015, 05:03 PM
Code: [Select]
function AdminCmds( player, command, text )
{
    local cmd = command.tolower();

if ( cmd == "exec" )
{
    if ( stats[ player.ID ].Level < 5 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
else if( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /exec <Squirrel code>", player);
else
{
try
{
local script = compilestring( text );
script();
}
catch(e) MessagePlayer( "Error: " + e, player);
}
}

else if ( cmd == "kick" )
{
   if ( stats[ player.ID ].Level < 3 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
   else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /kick <player> <reason>", player);
   else
   {
     local plr = GetPlayer( GetTok( text, " ", 1 ) );
     if ( !plr ) MessagePlayer( "Error - Unknown player.", player);
     else
     {
       local reason = GetTok( text, " ", 2 );
   if ( !reason ) reason = "None";
   EMessage( "" + plr.Name + " have been kicked. Reason: " + reason + "" );
   plr.Kick();
     }
   }
}

else if ( cmd == "ban" )
{
   if ( stats[ player.ID ].Level < 4 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
   else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /ban <player> <reason>", player);
   else
   {
     local plr = GetPlayer( GetTok( text, " ", 1 ) );
     if ( !plr ) MessagePlayer( "Error - Unknown player.", player);
     else
     {
       local reason = GetTok( text, " ", 2 );
   if ( !reason ) reason = "None";
   Ban( plr, reason );
     }
   }
}

else if ( cmd == "unban" )
{
   if ( stats[ player.ID ].Level < 4 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
   else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /unban <player name>", player);
   else
   {
     local query = QuerySQL( sqliteDB, "SELECT * FROM Bans WHERE Name='" + text + "'" );
if( GetSQLColumnData( query, 0 ) ) Unban( text );
else MessagePlayer( "This nick isn't banned. Please type the banned nick.", player );
FreeSQLQuery( query );
   }
}

else if ( cmd == "alias" )
{
   if ( stats[ player.ID ].Level < 3 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
   else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /alias <player>", player);
   else
   {
     local plr = GetPlayer( GetTok( text, " ", 1 ) );
     if ( !plr ) MessagePlayer( "Error - Unknown player.", player);
     else MessagePlayer( "" + plr.Name + "(" + plr.IP + ")'s aliases: " + GetAlias( plr.IP ) + ".", player );
   }
}

else if ( cmd == "salias" )
{
   if ( stats[ player.ID ].Level < 3 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
   else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /salias <subnet>", player);
   else
   {
     local ip = split(text, "."), length = NumTok(text, ".").tointeger();
if (  length < 2 ) PrivMessage( player, "Invalid IP" );
     else if (!IsNum( ip[0] )) MessagePlayer( "Error - Unknown IP.", player);
else if (!IsNum( ip[1] )) MessagePlayer( "Error - Unknown IP.", player);
     else MessagePlayer( "Subnet(" + text + ")'s aliases: " + GetAlias( text ) + ".", player );
   }
}

else if ( cmd == "ip" )
    {
    if ( stats[ player.ID ].Level < 3 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
    else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /ip <player/nick>", player);
    else
    {
    local query, _ip, plr;
        plr = GetPlayer( text );
            if ( plr ) MessagePlayer( "IP: " + plr.IP, player );
            else
{
query = QuerySQL( sqliteDB, "SELECT LastUsedIP FROM Accounts WHERE Name='" + text.tolower() + "'" );
            if( GetSQLColumnData( query, 0 ) ) _ip = GGetSQLColumnData( query, 0 );
else _ip = "Unknown";
    MessagePlayer( "" + text + "'s IP: " + _ip, player );
PrivMessage( player, "You may get the alias list by /salias <subnet>" );
FreeSQLQuery( query );
}
    }
    }

else if ( cmd == "acmds" )
    {
         PrivMessage( player, "Admin Commands: (/) exec, kick, ban, alias, salias, ip, unban" );
    }
}
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: KAKAN on December 6th, 2015, 05:39 PM
lol nice one xD
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: luchgox on December 6th, 2015, 06:13 PM
This is my my admin.nut file but how its work i didn't do onscriptload becuz i dont know how i make .

Code: [Select]
function AdminCmds( player, command, text )
{
    local cmd = command.tolower();
 
 if ( cmd == "exec" )
 {
     if ( stats[ player.ID ].Level < 5 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
  else if( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /exec <Squirrel code>", player);
  else
  {
   try
   {
    local script = compilestring( text );
    script();
   }
   catch(e) MessagePlayer( "Error: " + e, player);
  }
 }
 
 else if ( cmd == "kick" )
 {
    if ( stats[ player.ID ].Level < 3 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
    else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /kick <player> <reason>", player);
    else
    {
      local plr = GetPlayer( GetTok( text, " ", 1 ) );
      if ( !plr ) MessagePlayer( "Error - Unknown player.", player);
      else
      {
        local reason = GetTok( text, " ", 2 );
     if ( !reason ) reason = "None";
     EMessage( "" + plr.Name + " have been kicked. Reason: " + reason + "" );
     plr.Kick();
      }
    }
 }
 
 else if ( cmd == "ban" )
 {
    if ( stats[ player.ID ].Level < 4 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
    else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /ban <player> <reason>", player);
    else
    {
      local plr = GetPlayer( GetTok( text, " ", 1 ) );
      if ( !plr ) MessagePlayer( "Error - Unknown player.", player);
      else
      {
        local reason = GetTok( text, " ", 2 );
     if ( !reason ) reason = "None";
     Ban( plr, reason );
      }
    }
 }
 
 else if ( cmd == "unban" )
 {
    if ( stats[ player.ID ].Level < 4 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
    else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /unban <player name>", player);
    else
    { 
      local query = QuerySQL( sqliteDB, "SELECT * FROM Bans WHERE Name='" + text + "'" );
   if( GetSQLColumnData( query, 0 ) ) Unban( text );
   else MessagePlayer( "This nick isn't banned. Please type the banned nick.", player );
   FreeSQLQuery( query );
    }
 }
 
 else if ( cmd == "alias" )
 {
    if ( stats[ player.ID ].Level < 3 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
    else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /alias <player>", player);
    else
    {
      local plr = GetPlayer( GetTok( text, " ", 1 ) );
      if ( !plr ) MessagePlayer( "Error - Unknown player.", player);
      else MessagePlayer( "" + plr.Name + "(" + plr.IP + ")'s aliases: " + GetAlias( plr.IP ) + ".", player );
    }
 }
 
 else if ( cmd == "salias" )
 {
    if ( stats[ player.ID ].Level < 3 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
    else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /salias <subnet>", player);
    else
    {
      local ip = split(text, "."), length = NumTok(text, ".").tointeger();
   if (  length < 2 ) PrivMessage( player, "Invalid IP" );
      else if (!IsNum( ip[0] )) MessagePlayer( "Error - Unknown IP.", player);
   else if (!IsNum( ip[1] )) MessagePlayer( "Error - Unknown IP.", player);
      else MessagePlayer( "Subnet(" + text + ")'s aliases: " + GetAlias( text ) + ".", player );
    }
 }
 
 else if ( cmd == "ip" )
    {
     if ( stats[ player.ID ].Level < 3 ) MessagePlayer( "Error - You don't have access to it.", player);
     else if ( !text ) MessagePlayer( "Error - Syntax: /ip <player/nick>", player);
     else
     {
      local query, _ip, plr;
         plr = GetPlayer( text );
            if ( plr ) MessagePlayer( "IP: " + plr.IP, player );
            else
   {
    query = QuerySQL( sqliteDB, "SELECT LastUsedIP FROM Accounts WHERE Name='" + text.tolower() + "'" );
             if( GetSQLColumnData( query, 0 ) ) _ip = GGetSQLColumnData( query, 0 );
    else _ip = "Unknown";
       MessagePlayer( "" + text + "'s IP: " + _ip, player );
    PrivMessage( player, "You may get the alias list by /salias <subnet>" );
    FreeSQLQuery( query );
   }
     }
    }
 
 else if ( cmd == "acmds" )
    {
         PrivMessage( player, "Admin Commands: (/) exec, kick, ban, alias, salias, ip, unban" );
    }
}
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: KAKAN on December 6th, 2015, 06:17 PM
Stick to playing.
@jayant meant to show your admin "cmd", not your shitty admin.nut( or butt whatever )
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Human on March 10th, 2016, 03:25 PM
Nice script
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Rohanaj60 on March 11th, 2016, 12:10 AM
Quote from Human on March 10th, 2016, 03:25 PM
Nice script
Yeah Nice Script
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: kennedyarz on March 19th, 2016, 01:20 PM
funcion register is error
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: RDXing_KR on April 2nd, 2016, 10:54 AM
hmmm! can i add Announcment system
and can i get how to be an admin??
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Dhrubo on June 7th, 2016, 08:21 AM
If I open browser.exe then it shows MSVCR71.dll not found how to fix it?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: longhackmc on June 7th, 2016, 12:11 PM
you can download file MSVCR71.dll in internet :v
sorry language of my :v
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: KAKAN on June 8th, 2016, 08:29 AM
Quote from longhackmc on June 7th, 2016, 12:11 PM
you can download file MSVCR71.dll in internet :v
sorry language of my :v
No.
Download Visual C++ redistributable packages.( 2015 to be more precise )
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Auron on June 11th, 2016, 02:08 PM
AN ERROR HAS OCCURED [the index 'CreateSprite' does not exist]
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: . on June 11th, 2016, 02:27 PM
Quote from Auron on June 11th, 2016, 02:08 PM
AN ERROR HAS OCCURED [the index 'CreateSprite' does not exist]
You're late http://forum.vc-mp.org/?topic=2719.0
Quote from maxorator on April 25th, 2016, 08:47 PM
Server Update 04rel004
  • Removed server-side sprites. Use client-side sprites instead.
  • Removed server-side textdraws. Use client-side GUI labels instead.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Shovon^ on June 28th, 2016, 03:47 AM
Hey this dint work.....theres showing error............can load script
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Shahrukh_khan on July 3rd, 2016, 10:13 AM
Help! how to login as Admin?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Razor. on April 2nd, 2017, 01:11 AM
How to use this script???
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: kennedyarz on April 2nd, 2017, 01:20 AM
nice Bump
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Razor. on April 2nd, 2017, 05:34 PM
WTF, Script loaded as default server, lol
Helpp (http://i.imgur.com/twEccOL.png)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: KAKAN on April 2nd, 2017, 06:07 PM
the gamemode is ADM, so, no. You forgot to change the server name.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Razor. on April 2nd, 2017, 07:45 PM
Quote from KAKAN on April 2nd, 2017, 06:07 PM
the gamemode is ADM, so, no. You forgot to change the server name.
Nope, Script not working, ADM scripts have 64 bits plugins, after change on server.cfg 32 bits plugins and started server, script not works.
You can make tutorial?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: ! on April 3rd, 2017, 08:49 AM
Quote from =UKZ=Razor5K. on April 2nd, 2017, 07:45 PM
Quote from KAKAN on April 2nd, 2017, 06:07 PM
the gamemode is ADM, so, no. You forgot to change the server name.
Nope, Script not working, ADM scripts have 64 bits plugins, after change on server.cfg 32 bits plugins and started server, script not works.
You can make tutorial?
Dafuq looks like we are here providing service to make tutorial for non scripters(n**bs).
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Razor. on April 3rd, 2017, 02:17 PM
Quote from zeus on April 3rd, 2017, 08:49 AM
Quote from =UKZ=Razor5K. on April 2nd, 2017, 07:45 PM
Quote from KAKAN on April 2nd, 2017, 06:07 PM
the gamemode is ADM, so, no. You forgot to change the server name.
Nope, Script not working, ADM scripts have 64 bits plugins, after change on server.cfg 32 bits plugins and started server, script not works.
You can make tutorial?
Dafuq looks like we are here providing service to make tutorial for non scripters(n**bs).
Where I learn Siquirrel?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Radon on May 6th, 2017, 06:44 PM
Apologizes for bumping, but I'm having some plugin errors at begging...
Plugin error >> LoadLibrary() 'plugins/sqlite04rel32.dll' failed: Code 126
Failed to load plugin: sqlite04rel32
What could be caused from? Incompatible scripts?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: ! on May 7th, 2017, 05:24 AM
If you are intrested in reading & bumping old topics why not use the search button on the top left side of forum.
+ Open your eyes and read your post carefully,
Quote from Radon on May 6th, 2017, 06:44 PM
I'm having some plugin errors
Plugin error >> LoadLibrary() 'plugins/sqlite04rel32.dll' failed: Code 126
Failed to load plugin: sqlite04rel32
Quote from Radon on May 6th, 2017, 06:44 PM
What could be caused from? Incompatible scripts?
It doesn't matter your script is incompatable or not when you get such type of error.
Change the plugins
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: TheKilledDead on May 8th, 2017, 08:47 PM
Erorr Plugin's

Haa
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: luchgox on May 9th, 2017, 01:00 AM
It also does not works on my server so i deleted the old plugins and downloaded&pasted the new plugins ,I recommend you to download this Plugins(http://v04.thijn.ovh/allplugins_04rel004_patch7.7z)
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: OnlyViceDogs on May 21st, 2017, 10:37 AM
Give Register Or login :D ;D
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: EK.IceFlake on May 21st, 2017, 10:52 AM
Code 126 means that the file was not found. The SQLite DLL is usually deleted by Windows Defender or the likes because for some reason it is considered a virus. Either use SLC's SQLite plugin which isn't detected or whitelist it and install the official plugin again.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: ahmed123 on June 20th, 2017, 03:47 PM
Where i put this  on my server?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Mohamed on November 4th, 2017, 12:27 PM
The ADm Script Save Player Data ??? ???
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: ! on November 6th, 2017, 07:22 AM
Quote from [MCO]We3da on November 4th, 2017, 12:27 PM
The ADm Script Save Player Data ??? ???
And what was the reason for bumping like this?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: =RK=MarineForce on November 6th, 2017, 04:29 PM
Not Working .WTF I am tried :-[
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Radon on November 6th, 2017, 05:35 PM
lolwut?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: Cool on November 6th, 2017, 06:30 PM
Quote from =RK=MarineForce on November 6th, 2017, 04:29 PM
Not Working .WTF I am tried :-[
Simple solution: Kill your self please
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: umar4911 on November 7th, 2017, 01:47 AM
Quote from r4d0n on May 6th, 2017, 06:44 PM
Apologizes for bumping, but I'm having some plugin errors at begging...
Plugin error >> LoadLibrary() 'plugins/sqlite04rel32.dll' failed: Code 126
Failed to load plugin: sqlite04rel32
What could be caused from? Incompatible scripts?
It is a 32 bit plugin. Are you aldo working on 32 bit server? Do you have that pligin?
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: ! on November 8th, 2017, 12:50 PM
Quote from umar4911 on November 7th, 2017, 01:47 AM
Quote from r4d0n on May 6th, 2017, 06:44 PM
Apologizes for bumping, but I'm having some plugin errors at begging...
Plugin error >> LoadLibrary() 'plugins/sqlite04rel32.dll' failed: Code 126
Failed to load plugin: sqlite04rel32
What could be caused from? Incompatible scripts?
It is a 32 bit plugin. Are you aldo working on 32 bit server? Do you have that pligin?
What the f**k happens to people.**** the post is 6 months old >:( and you just realize after 6 months to give the guy a solution. I must have to say **** **u >:( (if you get it) and those who are doing shits like this ****.
Your post made me to spam like this ****.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: =RK=MarineForce on November 8th, 2017, 03:18 PM
Zesu don't angry.

Give me The Plugins OF Your Server :D
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: ! on November 9th, 2017, 05:36 PM
Quote from =RK=MarineForce on November 8th, 2017, 03:18 PM
Zesu don't angry.

Give me The Plugins OF Your Server :D
They are archieved in a folder inside idk which directory in my gmail mydrive and I don't have time to get them for you sorry.
Title: Re: [ GameMode ] ADM Script v1.0
Post by: =RK=MarineForce on November 13th, 2017, 03:17 PM
So These is Not Good Script Not Working.