This topic was marked solved by its starter, on January 26th, 10:07 PM
VC-MP 0.4 not launching

Calhoun

  • Newbie
  • Rockstar
  • Posts: 9
VC-MP 0.4 not launching
«  »
Hey there, so I installed Windows 10 recently, and got my GTA Vice City (vanilla, 0 mods). It had some troubles on opening I remember, so i set the compatibility mode for Win XP SP3. All fine until then. Game started and worked.

Now, when I try the VC-MP client, I connect to a server and the ''loading blue circle'' appears for a seconds, then nothing happens. No crash window, nothing.

Does anyone have idea of what's going on with this?

Athanatos

  • Hero Member
  • Romania Cops N Robbers Lead Developer
  • Posts: 810
Re: VC-MP 0.4 not launching
« Reply #1,  »
Have you tried running vcmp as a admin? Is the path to vc correct?

Calhoun

  • Newbie
  • Rockstar
  • Posts: 9

Athanatos

  • Hero Member
  • Romania Cops N Robbers Lead Developer
  • Posts: 810
Re: VC-MP 0.4 not launching
« Reply #3,  »
The game might have a incompatible version with VC:MP. Try downloading a NO-CD Crack from the internet (please scan it after downloading).

Calhoun

  • Newbie
  • Rockstar
  • Posts: 9
Re: VC-MP 0.4 not launching
« Reply #4,  »
Quote from Athanatos on January 26th, 08:54 PM
The game might have a incompatible version with VC:MP. Try downloading a NO-CD Crack from the internet (please scan it after downloading).
Tried a GTA-VC 1.0 executable and now atleast starts, but when the loading bar reaches to the middle; it starts again.