Need a script DM have 32bit plz

KaKaChi^

 • Newbie
 • Posts: 7

Rardodus Bruise

 • Newbie
 • Posts: 34

umar4911

 • Hero Member
 • Creating own server!
 • Posts: 521
I am gamer, programmer and hacker. Try to find me!
xD

Rardodus Bruise

 • Newbie
 • Posts: 34

KaKaChi^

 • Newbie
 • Posts: 7

Rardodus Bruise

 • Newbie
 • Posts: 34
Re: Need a script DM have 32bit plz
« Reply #5,  »
Dude, Don't you understand English? As @umar4911 Said "Try to Make Your Own Script"
Do it, If you don't understand English then read this :

Kakachi, Bëni skriptin tuaj si umar tha se askush nuk do t'ju japë këtë mënyrë të përpiqet të bëjë një dorëshkrim nga mesi juaj dhe të mësoni këto funksione / ngjarje