« hi
connection to server unsuccessful & internet slows down

SanaullaH

  • Newbie
  • Posts: 6
Hello There,

I have been facing an issue since last 2 days. Issue is that whenever I connect to ANY VC-MP Server, connection is unsuccessful. Moreover, It slows down my whole internet - Ping goes high, sites become slow etc.. - . Although in VCMP Browser, ping shows upto 150-200 and My internet speed is quite good. I am using JAZZ 4G LTE MiFi Device ( have been using it for about 6-7 months. Never such issue occurred ). Tried connecting via PTCL broadband as well. Same issue persists.

I have tried following solutions.
-Deleted VC-MP updates and re-downloaded them
-Re-installed whole VC-MP
-Deactivated Windows firewall ( I ain't using any anti-virus )
-Reinstalled GTA-VC & than VC-MP
-Re-windowed my PC

None of these worked unfortunately.

Note(s):
-It used to work fine before. Just happening since last 2 days.
-GTA VC-SP Works normal.
-Some of you might say I Have network problems. Let me clear this out. My brother uses same internet on his laptop and Game Works Fit n Fine. No any Issue with him.

PC Specifications:
PC: Intel Core 2 Duo
RAM: 2 GB
Hard Disk: 160 GB
Processor: 2.9 GHz
Graphic Card:  ATI Radeon HD 3450 with 1020 MB Memory

Please check this video for better understandings. Recorded it via cellphone because Bandicam lags.


https://www.youtube.com/watch?v=3J4RA_YooSo

Takanaue

  • Wiki Contributor
  • LBR | Co-Leader & BRL and XS Evolution Developer
  • Posts: 394
Youtube Channel: www.youtube.com/TakanaueVCMP
Code: [Select]
if( !sucess ) tryAgain();

SanaullaH

  • Newbie
  • Posts: 6

Ninja

  • Newbie
  • LBR Member
  • Posts: 11

=TRC=Kelvin

  • Jr. Member
  • Posts: 53

SanaullaH

  • Newbie
  • Posts: 6

Xenon

  • Jr. Member
  • Posts: 66

cadiz

  • Newbie
  • Posts: 1

SanaullaH

  • Newbie
  • Posts: 6

« hi