KAKAN

  • Wiki Contributor
  • Posts: 3,345
Re: GeoIP
« Reply #15, on May 28th, 2016, 04:43 AM »
What? :\
Anyways:-
Quote from rww on April 27th, 2016, 09:09 PM
Plugin need update to VCMP 04rel004.
Neither Thijn is fixing his version of GeoIP :(
You can contact me using Discord, at Developers.CPP( check off-board to find the invite link )
Github: https://github.com/theKAKAN

ysc3839

  • VC:MP Beta Tester
  • Posts: 618

Doom_Kill3R

  • VC:MP Beta Tester
  • Infinite loops defy infinity by overflowing memory
  • Posts: 1,093

ysc3839

  • VC:MP Beta Tester
  • Posts: 618

Doom_Kill3R

  • VC:MP Beta Tester
  • Infinite loops defy infinity by overflowing memory
  • Posts: 1,093
Re: GeoIP
« Reply #20, on May 29th, 2016, 06:50 AM »
I never did compiling of plugins before, neither I'm interested to it, if people post plugins then they should update them, even though its not your responsibility to keep this up to date but just saying.

.

  • VC:MP Beta Tester
  • .
  • Posts: 1,801
Re: GeoIP
« Reply #21, on May 29th, 2016, 07:25 AM »
Quote from Doom_Kill3R on May 29th, 2016, 06:50 AM
I never did compiling of plugins before, neither I'm interested to it...
That's why you don't understand the horrors of it. Especially when it comes to cross platform.
.

ysc3839

  • VC:MP Beta Tester
  • Posts: 618
Re: GeoIP
« Reply #22, on May 29th, 2016, 07:29 AM »
Quote from Doom_Kill3R on May 29th, 2016, 06:50 AM
I never did compiling of plugins before, neither I'm interested to it, if people post plugins then they should update them, even though its not your responsibility to keep this up to date but just saying.
The original git repository uses GeoIP library as a git submodule. However, It seems that GeoIP had a big update and there is something wrong when compile the plugin. So I removed the submodule and added libGeoIP code. And then if we want to compile in Linux, we should change the Makefile. But I don't know how to do. :( Wait next weekends, may be I could fix it.

Thijn

  • VC:MP Beta Tester
  • Posts: 1,689

aXXo

  • Full Member
  • Posts: 164
Re: GeoIP
« Reply #24, on May 30th, 2016, 11:20 AM »
Quote from Thijn on May 29th, 2016, 04:46 PM
Both release versions work for me now: http://vcmp.thijn.ovh/builds/
Linux 64 bit plugin is not working for me.

The plugin successfully loads:
Loaded plugin: geoip04rel64

However, I dont get the following print on console: (Taken from Windows plugin)
[MODULE]  Loading GeoIP for 0.4 by Crys.
[MODULE]  Loaded GeoIP.dat (GeoIP Country Edition)

ysc3839

  • VC:MP Beta Tester
  • Posts: 618
Re: GeoIP
« Reply #25, on May 30th, 2016, 02:11 PM »
Quote from aXXo on May 30th, 2016, 11:20 AM
Quote from Thijn on May 29th, 2016, 04:46 PM
Both release versions work for me now: http://vcmp.thijn.ovh/builds/
Linux 64 bit plugin is not working for me.

The plugin successfully loads:
Loaded plugin: geoip04rel64

However, I dont get the following print on console: (Taken from Windows plugin)
[MODULE]  Loading GeoIP for 0.4 by Crys.
[MODULE]  Loaded GeoIP.dat (GeoIP Country Edition)
I made some changes to the original code. Maybe there's some different with Thijn's code.

Thijn

  • VC:MP Beta Tester
  • Posts: 1,689
Re: GeoIP
« Reply #26, on May 30th, 2016, 04:47 PM »
Quote from ysc3839 on May 30th, 2016, 02:11 PM
Quote from aXXo on May 30th, 2016, 11:20 AM
Quote from Thijn on May 29th, 2016, 04:46 PM
Both release versions work for me now: http://vcmp.thijn.ovh/builds/
Linux 64 bit plugin is not working for me.

The plugin successfully loads:
Loaded plugin: geoip04rel64

However, I dont get the following print on console: (Taken from Windows plugin)
[MODULE]  Loading GeoIP for 0.4 by Crys.
[MODULE]  Loaded GeoIP.dat (GeoIP Country Edition)
I made some changes to the original code. Maybe there's some different with Thijn's code.
Yes, I stripped that message. The squirrel calls should work fine though.

aXXo

  • Full Member
  • Posts: 164
Re: GeoIP
« Reply #27, on May 31st, 2016, 06:34 AM »
Didn't work,
index geoip_country_name_by_addr not found. The Windows version works fine.

Thijn

  • VC:MP Beta Tester
  • Posts: 1,689
Re: GeoIP
« Reply #28, on May 31st, 2016, 07:02 AM »
Weird. I have recompiled the builds again, can you try again?

What OS do you have, 32/64bit?

Anik

  • Sr. Member
  • Posts: 353
Re: GeoIP
« Reply #29, on May 31st, 2016, 10:05 AM »
Quote from aXXo on May 31st, 2016, 06:34 AM
Didn't work,
index geoip_country_name_by_addr not found. The Windows version works fine.
I am using @Thijn's plugin And its working fine for me.