[ FilterScript ] Tuning System ! :o
[ FilterScript ] Custom Menu System v2.0 »

Finch

  • Full Member
  • Posts: 119
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #15, on March 15th, 2015, 10:58 AM »
thnx but when i go in colour one and sit in car and set the colour black then space the car colour does not change what it is?
Beztone is a scripter but he is too stupid

Sebastian

  • VC:MP Beta Tester
  • Something like this: hga hga hga
  • Posts: 866
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #16, on March 15th, 2015, 11:01 AM »
Quote from Finch on March 15th, 2015, 10:58 AM
thnx but when i go in colour one and sit in car and set the colour black then space the car colour does not change what it is?
Not all vehicles have the second colour. For example, bobcat has 2 colours, but infernus has just one.
So, if you are going to change the second colour of a vehicle that has just the first one, there will be no difference.

MacTavish

  • Hero Member
  • Nicks( Kusanagi, Beztone, RATHORE )
  • Posts: 809
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #17, on March 15th, 2015, 04:45 PM »
Finally Tested Awesome Work Dude ;)

Grand Hunting Project
Join #SLC, #KAKAN, #Doom, #GHP @LUnet

Retired VC:MP Player/Scripter :P

hotdogcat

  • Jr. Member
  • Posts: 79
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #18, on March 15th, 2015, 07:29 PM »
I'll add it to my server for sure, thank you for relasing.


Credits to Bart.

KelvinXmX

  • Newbie
  • Hey
  • Posts: 13
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #19, on March 16th, 2015, 08:45 AM »
Good job Seby.
It is just like VC-SA
COOL!

Diego^

  • Jr. Member
  • LBR Member.
  • Posts: 89
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #20, on March 16th, 2015, 08:09 PM »
FilterScript very good seby ..
Sorry for my bad English.

Sebastian

  • VC:MP Beta Tester
  • Something like this: hga hga hga
  • Posts: 866

Mariu22S

  • Jr. Member
  • Posts: 80

Street Killer

  • Newbie
  • Posts: 10
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #23, on April 14th, 2015, 03:44 PM »
Sorry For Bumping!! I Have A Problem With This Function... I Use This Tuning System In Blank Script And It's Work Perfectly!! But I Use This In Feature Script Of ADM Then It's Not Working!! Why Please Tell...

.

  • VC:MP Beta Tester
  • .
  • Posts: 1,798
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #24, on April 14th, 2015, 03:48 PM »
@Street Killer Please describe the unexpected behavior if there isn't any error message. In case there is/are any error message(s) then please share them. Basically, please share as much details as possible. We cannot guess what's happening on your end. Seriously guys, that's common sense. How many times do I have to repeat my self.
.

Honey

  • Full Member
  • Posts: 136
[ FilterScript ] Re: Tuning System ! :o
« Reply #25, on April 14th, 2015, 04:53 PM »
Quote from Street Killer on April 14th, 2015, 03:44 PM
Sorry For Bumping!! I Have A Problem With This Function... I Use This Tuning System In Blank Script And It's Work Perfectly!! But I Use This In Feature Script Of ADM Then It's Not Working!! Why Please Tell...
** Info **

You Need to add CMS into this too

BigcaT_

  • Guest

Zeeshan.Bhatti

  • Full Member
  • Posts: 213